onsdag, september 28, 2005

Arbeid gir resultater

Vel, nå har det gått en uke siden sist, og BA sitt skjema for Brann-gull har allerede stort sett gått åt skogen som man sier enkelte steder. Vel, nok om det, er ikke det jeg tenkte å snakke om i dag.
I går var det Champions League, og United (Manchester United for de som ikke er veldig engasjert) vant kampen mot Benfica 2-1. Den som avgjorde var Ruud van Niisterooy. Jeg må innrømme: Jeg liker Ruud veldig godt. Han er en som står på i kampene og som veldig ofte er på rett plass til rett tid. Men det jeg liker enda bedre, er historien bak hans suksess.
Saken er nemlig den at Ruud ikke var noe enormt talent i sine yngre dager. Men han var så instilt på å lykkes at han terpet og terpet for å bli god, og ikke bare god, men best. Det har som vi kan se i dag gitt avkastning. Det er alt for mange unge fotballspillere i dag som har et kjempetalent (kanskje mye større enn van Niitelrooy sitt) som kaster det bort fordi de ikke gidder å jobbe (For å sammenligne med en kjent lignelse, graver talentet sitt ned).
Men dette er jo ikke bare noe som gjelder fotball at arbeid gir resultater. Det er generell god regel at det skjer. Ruud kan derfor tas til eksempel for alle i forhold til arbeidsmoral. Stå på, så vil resultatene komme.

2 kommentarer:

Anonym sa...

godt å sjå at du alltid får med litt god moral i bloggene dine Jossi :)

Kristin sa...

noe nytt å meddele?