torsdag, september 22, 2005

Lenge leve optimismen

Det er alltid kjekt med folk som er optimistiske, ser lyst på tilværelsen, og har en egen evne til å være glad uansett hva som skjer. Vel, bergenske fotballsupportere kan til tider være vinnere av denne kategorien. Samtidig kan de også være vinnere i humørsvingninger. Ganske artig i grunnen. La meg forklare.

De siste ukene har det ikke gått så veldig bra med Brann. Dette har medført til dels store ramaskrik i aviser og på folkemunne. Nå går det bare nedover, og nå mister vi alt. Eneste trøst disse bergenserne har hatt, er at det har gått like dårlig med Rosenborg (litt BIR (bare ikke Rosenborg) tendenser her ja. Er ikke det jeg ville bekymret meg mest for hvis det ikke gikk all verdens med eget lag, men nok om det.) På mandag vant Brann en kamp mot Start som er med å kjemper om seriegull. Hva er så overskriften i BA (Bergensavisa) på onsdag? "Brann kan fortsatt ta gull, og RBK kan gå ned i førstedivisjon". Realistisk? Vel du har vel på grensen til større mulighet for å bli millionær på lotto. Det var en argumentliste uten sidestykke. Mengden hvis var lenger enn et vondt år, men for all del, optimismen lenge leve!

3 kommentarer:

Steinar sa...

BA deler ut seriegullet til Brann hver vår. Og rykker de ned igjen til høsten...
Det er standard prosedyre virker det som, og det er like festlig (eller slitsomt) hvert år. Det går opp og ned her i Bergen ;)

-www.steinar.tk-

Joacim sa...

Rosenborg ned i 1 divisjon!! Realistisk faktisk, det er det som er så konge! Brann tar gull, nei det gjør de ikke, men lever i håpet om RBK nedrykk!

Anonym sa...

Pass deg nå Jostein:)