tirsdag, september 13, 2005

Kjell Magne Bondevik

Som et resultat av gårsdagens valg er nok Bondeviks karriere i politikken over. Kjell Magne Bondevik har ledet landet de fire siste årene, og ledet landet nesten en periode før det. Det som står igjen for meg, er en mann med integritet og store verdier, som ikke bøyer av for litt press.
Dette viste seg første gang, da han valgte å trekke seg som statsminister i stedet for å lede en regjering som sa ja til gasskraftverk. Et bevis på at han ikke bare likte posisjonen sin, og ville gjøre alt for å beholde den.
Han har i løpet av sin tid stått for verdier som for eksempel bekjempelse av fattigdom, og har nådd å gjennomføre en del av planene, selv om han sikkert ikke har nådd helt frem.
Til slutt vil jeg bare si at Bondevik har vist seg som en leder av landet som fortjener respekt, en stor statsminister trekker seg nå tilbake.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Now you've got me thinking. I really enjoy this blog, I'll definitely pop around more often, keep it up!

Feel free to pay a visit to my Canada immigration site. It might not be your "cup of tea", but it covers Canada immigration related topics.

Joacim sa...

Til den forrige posten er bare spam!

Men til saken, er ganske enig med deg. En stor statminister som kjempet for å hjelpe fattige. I dette gode landet der vi har alt vi trenger, er det bare godt å gi penger til folk som trenger det. Slik politikk er det eg (de fleste) ønsker. En glad giver, til de som trenger det! Et bra prinsipp som Gud har gitt oss, til vårt beste.