fredag, oktober 07, 2005

Intimkonsert

Fant ut at det nå var på tide med en liten oppdatering igjen, og denne kommer egentlig alt for seint, ettersom jeg hadde planer om å skrive dette innlegget for nøyaktig en uke siden. Men aldri så seint at det ikke er godt for noe...

Forrige torsdag var jeg nemlig på en intimkonsert. (Intimkonsert er i grunnen et merkelig ord med tanke på at det i alle fall var 60-70 mennesker der tror jeg, og det er ikke veldig intimt for meg, men det har vel kanskje noe med at det er intimt i forhold til et stadion med 15000, uansett...)Sangeren var Marianne Berg. Og det som var litt ekstra spesielt var at denne konserten var uten store sceneshow eller lyseffekter, og likevel var det veldig bra. Det er ikke ofte man opplever at sangere kan gjøre det bra med kun å ha en bra stemme lenger, men det var det som skjedde på denne konserten. (For å nevne eksempel på min siste setning, kan man se på årets Melodi Grand Prix, hvor Malta var det eneste landet som baserte seg kun på stemmeprakt.)

Vil i alle fall si at jeg tror Marianne Berg kan ha en god fremtid som sanger, i alle fall i kristne kretser. Hvorvidt tekstene vil slå ann utenom er vel heller usikkert, men man vet jo aldri.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så gøy.. Hun var sikkert flink hun ja.. :D

Joacim sa...

Får håpe hun klarer det bra da! Konge!