søndag, september 11, 2005

Atter en spennende helg

Dette har vært litt av en helg. Det har virkelig sliti på både det ene og det andre, men har alt i alt vært helt utrolig bra. La oss ta det fra begynnelsen:

På fredag var jeg med på Jesus-festen i Grieghallen. En veldig bra opplevelse. Ingenting er som å oppleve at stemmen er i ferd med å ta kvelden etter en god runde med lovsang. Ellers må det jo sies at undertegnede som ikke har spesielt utpreget god hørsel (3 på sesjon hvor 9 er beste), sannsynligvis i løpet av kvelden gikk ned til en 2er da jeg satt litt ustrategisk i forhold til lyd, menmen, litt svinn må man jo regne med.

På lørdag hadde jeg bestemt meg for å gå vidden. En eller annen gluping påstod at det tok ca. 2 timer å gå over. Det var feil...
Til tross for at jeg gikk feil en plass og endte opp med å gå ned igjen ved Svartediket i stedet for videre opp til Fløyen, brukte jeg 4,5 timer. Jeg skal vel ikke si at mitt valg av skotøy var det glupeste heller. Joggesko, og myrvandring hører ikke sammen for å si det sånn, men lærte meg til å balansere på steiner da.
Men selv om jeg fortsatt på søndag morgen var stokk stiv, var det en deilig tur, og været kunne ikke vært bedre.

I dag har jeg etter gudstjenesten fått den store glede av å få være med til familien Reynolds (hvis det er noen som ikke vet hvem de er, så er det et ektepar i menigheten), og spise middag. Deretter fikk jeg hjelp av Gary til å skifte batteri på bilen, noe som virkelig trengtes. Veldig snilt. Dagen i dag har blitt avsluttet med et par gode timer med fotball.

Livet smiler for tiden

3 kommentarer:

Sunniva Erlandsen sa...

Du skulle ha hørt på meg. Jeg sa det tok fire timer...

Eva Mari sa...

Jajaja.. Helgen var vel spennende, men ingenting kan vel måles med dagens valg!

Anonym sa...

Høres ut som en utrolig flott helg:D