lørdag, mai 02, 2009

Tidenes dyreste fotballresultat for min del

På mandag ble siste kamp i tippeligarunden spilt, og undertegnede måtte selvsagt få med seg hvordan det hadde gått mellom Bodø Glimt og Brann. Jeg plugget derfor inn internettkabelen (Det trådløse har jo røket på datamaskinen) for å komme meg på internett. Brann hadde tatt årets første seier. Ok tenkte jeg, og gikk og la meg.
Rundt klokken to våknet Inger Marie og jeg av et voldsomt smell. Og når jeg gikk ned for å ta ut kontaktene, hadde alt skrudd seg av, og det viste seg at alle sikringene til første etasje hadde gått. Etter å ha skrudd opp igjen de sikringene vi trengte (type krets som kjøleskap og fryser går på og slikt), gikk jeg og la meg igjen.
Morgenen etter viser det seg at datamaskin og modem har røket. Naboen kommer på døra og forteller at hans datamaskin som er koblet til internett har gått, og på torsdag kveld får jeg vite at også en annen nabos datamaskin har gått, men kun den som var koblet til modemet. Det kan altså se ut til at det har slått ned i telefonstolpen her, og gått via ledningene inn i modemet.
Det deiligste av alt er jo selvsagt at det var en fin egenandel på 3000 skattefrie kroner, og at jeg trygt kan vite at sannsynligheten for at det skulle slått ut datamaskinen hvis ikke jeg hadde sjekket resultatet ville vært mye mindre nå på mandag.
Lyspunktet må vel være at nå blir det ny datamaskin:)

2 kommentarer:

Kristina sa...

Hei Jostein!
Hadde en trang om å lese litt på blogg og tenkte med meg selv: "Hm..Jostein har nok oppdatert sin" eller kanskje fortsetter som vanlig å ha den oppdatert og tok IKKE feil nei.

Hehe og uff samtidig...artig liten historie...men det e jo digg med ny pc forsåvidt :p

Espen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.