onsdag, april 15, 2009

Jeg nekter!

I går skjedde det... Helt uten at jeg visst noe som helst... Mens jeg var på jobb... Min kone satt hjemme og laget seg en facebookside! Hun gav etter for presset fra venner og bekjente.
Og jeg? Jeg nekter! Aldri i verden om jeg skal ha noen facebookside. Jeg har min blogg her, og den kommer jeg til å beholde. Facebook, nei takk!

Et av argumentene for facebook er jo forresten at man holder seg så oppdatert på hva som skjer med venner og bekjente. Det er jo der nyheten først spres om hvem som har fått seg kjæreste, hvem som har slått opp, hvem som skal gifte seg og hvem som venter barn osv osv osv. Men den slags myksladder kan jeg utlevere litt av her også: Jeg vil nemlig benytte sjansen til å gratulere min svigerinne Linn Merethe og hennes nye kjæreste Ole Kristen med å ha blitt kjærester. Gøy for oss, gøy for dem. (Og best av alt: Han liker fotball:))

2 kommentarer:

Karin sa...

"Eg eplenektar!"
Det er bra du står på krava Jostein, ettersom prinsippene til både den ene og andre driver og forfaller.. :)

Kristina sa...

Hehe.heilt sant det du sier om Facebook Jostein,mn likevel kan man velge hva man skriver på facebook osv...om man vil være personlig eller ikke...men likevel ska d ikje mye til før noen er über på an og leser hver eneste ting...då kan d skje ting! ;-) hehe

NB:Jeg minner deg på at din kone nå har facebook...oi oi oi...snart får eg vite ALT som skjer i Amundsen familien! hehe