lørdag, mai 20, 2006

Tilbake fra moder østland

Da var jeg tilbake igjen etter en begivenhetsrik uke på østlandet. Har nyti livet sammen med min kjære Inger Marie, og da er alt bra. Blant opplevelsene kan nevnes at batteriet til alarmen på bilen gikk ut mens bilen var låst med alarm på. Inger Marie foreslo en bestemt sikring som jeg kunne forsøke å ta ut. Det gjorde jeg ikke, men ringte pappa. (Jenter har jo ikke peiling på bil, det er jo velkjent.) Så etter at han hadde bekreftet at det var den sikringen som burde forsøkes å taes ut for å få start på den. (Bakgrunnen for at dette måtte gjøres er forøvrig at Statoil (slagord: det du trenger når du trenger det) overhodet ikke hadde det jeg trengte når jeg trengte det, og dette var 17. mai, så ikke så mange andre steder å forsøke.) Uansett, mens bilen stod å tuta i vei, prøvde jeg å ta ut sikringen, og jammen fikk vi ikke start på bilen også gitt. Kjekt.
Ellers så må jeg jo nevne at jeg faktisk fikk fart på en grill hos familien Sandvik (for de som vet hvem det er.) De som ikke vet det, det er en familie i Stokke, som vi skulle feire 17. mai hos, og når vi kom hadde ikke de 4 jentene (som var alene hjemme) klart det helt. Vel, helten i meg steg frem, og vi fikk til en viss grad fart på grillen. Maten vle i alle fall varm.
Har hatt det fantastisk.

5 kommentarer:

stinemadelen sa...

Inger Marie: jeg digger deg! Girl Power!

Anonym sa...

jeg synes det er på sin plass å legge til at jeg faktisk varmet opp grillen før du kom og overtok, eneste grunnen til at det ikke gikk så bra var at jeg..ehe..slengte igjen lokket så fort flammene hadde kommet. How could I know at det ikke var så lurt? men jeg får vel si takk for all hjelp, uten deg hadde vi sikkert sulta ihjel hele gjengen..:)

Anonym sa...

du må'kke si at jenter ikke kan bil:)hehe...men det var rein tipping fra min side! men du klarte det til slutt! stolt av deg uannsett jostein!

Anonym sa...

Rein gjetting, det trur eg ingenting på:)
Eg er imponert Inger Marie!
- Jossi, det har vist seg fleire gongar at det løner seg for deg å høyre på jentene (i alle fall på jenta)

Freddy sa...

Og Jostein slår til igjen ;)!
Alltid en morsom eller spennende innlegg å lese på denne blog'en gitt! Ser ikke ut som du var så vanvittig skarp du heller da, men det er alltid godt å ha noen som har noen relative greie forslag, selvom i noen tilfeller ønsker man det riktige svaret der og da.

Er ikke sikker på om teknologien kunne hjulpet deg så meget der, delvis da - siden du ringte (brukte mobilen) , men det kommer vel kanskje an på hvem man ringer til da, hehe!

You go Sir!