lørdag, mai 06, 2006

Tidens tegn

Jeg trodde aldri dette øyeblikk skulle komme, men tiden har vist at nå må det gjøres. Jeg må nok begynne å skrive på engelsk på bloggen min. Hvorfor denne plutselige diltingen etter andre som har sagt at man bør skrive på engelsk de siste to årene? Faktum er at jeg har begynt å få internasjonale lesere, og de forstår ikke så godt norsk. Derfor vil jeg fra neste post etter beste evne forsøke å skrive på engelsk. Det kommer ikke til å bli lett, særlig ikke fordi jeg har det tøft nok med å skrive på norsk, men jeg skal gi det et forsøk, bare with me som de sier over there.

Til Sunniva: I denne overgangsperioden til engelsk håper jeg at jeg slipper for mange kommentarer på skrivefeil og grammatikkfeil:)

3 kommentarer:

Anonym sa...

hai!

hvis du sliter med å skrive engelsk i bloggen din, prøv å skrive alt akademisk arbeid på engelsk, skikkelig gøy! men jeg skal ikke klage, har jo valgt dette selv. have fun jostein og heia serielederen:)

Sunniva Erlandsen sa...

Jeg kan ikke få uttrykt i ord hvor sterkt jeg misliker at du skifter over til engelsk. Tviler svært sterkt på at bloggen din blir like kjekk å følge med på heretter... Muligens mister du meg.. hehe...

Anonym sa...

jeg er vel helt enig med deg der sunniva!!! men men, gutten får gjøre som han vil!!:)