lørdag, april 15, 2006

Påskekonferansen, hva skjer her?

Vi er nå såvidt rundet halvveis i påskekonferansen, og jeg tenkte kanskje det var tid for en liten oppdatering.

Tone og Arne Olav bor hos meg. Det er veldig trivelig. Arne Olav kommer fra Trondheim, og Tone er ei jente fra Skien som fant ut at det var en god ide å gifte seg med han. (Sånn hvis du ikke skulle vite hvem det er.) Det er vedlig trivelig å ha dem på besøk.

Samlingene har vært helt fantastisk gode til nå. Masse god undervisning og lovsang, og Gud har talt mange gode ord til oss.

Barnesamlingene går så det suser. I går var vi i gymsal med 3. og 4. klassingene. Det var veldig gøy, og flesteparten var i toppform. Flere som tok salto på trampoline til og med. (Jeg hoppet ikke.) Jeg var forøvrig med på vinnerlaget i kanonball. JEJ. Det var jo gøy!

Jo, og så har det dukket opp en meget bra jente i livet.:) Inger Marie heter hun, og er fra Stokke.

8 kommentarer:

Steinar sa...

Fortell mer om Inger Marie :)

-www.steinar.tk-

Anonym sa...

Jaja Jossi :) Du as! Får d te!

Anonym sa...

joda, ryktene går i siljan og. fikk beskjed om å holde av 9.6.07. av øyvind og jorunn. vet ikke hvorfor men. bake brød midt på natta da! ikke hørt om det før. legg inn litt blogg av og til så vi får bli kjent med henne sånn litt.......... lykke til begge to!! tantevigdisisiljan

Anonym sa...

Ja, det har vært en kjempe konferanse med både velsignelser, utfordringer, latter og ikje minst Guds nærvær!
Ønsker deg og Inger Marie the BeSt...stay blessed both of you =)

Anonym sa...

Ja, fikk med meg litt sånn love between dere:D hehe.. Grattis du! Love is a beautiful thing:) PÅsken va kjempe, weee! Snakkes:)

Sunniva Erlandsen sa...

jaja, tenke eg får gratulera deg, eg òg... way to go!

Freddy sa...

Hei Jostein!
Jeg får vel gratulere deg deg nå da - siden du har funnet Inger Marie, dere er et fint par, ønsker dere det beste for fremtiden! Gratulurer så meget!

Anonym sa...

Heihei:)
Gratulerer med kjærligheten<3
Du er innmari heldig som har fått Inger Marie inn i ditt liv, hun er en super, fantastisk jente. Ønsker dere begge så utrolig masse lykke i fremtiden!
Hilsen venninna til Inger Marie, Marlene.