torsdag, april 20, 2006

Ny link/lenke

I dag har jeg lagt ut en ny link. Denne går til min kjære fetter Steinar. For de som ikke kjenner Steinar, så skal dere få en liten innføring her.

Steinar er den fetteren som vi alltid så opp til når vi var mindre. (Og det var ikke bare fordi han var høy.) Det var alltid det morsomste vi visste av familiebesøk å dra til Siljan, fordi Steinar ganske enkelt var den morsomste vi visste om. (Et lite eksempel: I en bursdag en gang sa han: 1-2-3 kake. Og det var like morsomt alle de 10 gangene eller mer han sa det.) Alt Steinar foreslo var genialt. For eksempel når brodern og meg sov over der og vi lekte kålormer som spiste puter i soveposene våre.

Men det er mer ved Steinar enn bare morsomme ting. Steinar var også den som på nevnte overnattingsbesøk dekte til fantometplakaten sin som var utrolig skummel, så undertegnede skulle klare å sove.

Den dag i dag er Steinar en av de ledende folka i Oddrane supporterklubb avdeling Bergen, jobber i en telekiosk (tror tilogmed han er litt sjef), og er gift med en veldig trivelig jente ved navn Live Mari.

4 kommentarer:

Steinar sa...

Hva du husker Jostein :) Blir rent imponert.
Angående 1-2-3 kake, tror jeg faktisk ikke det var min greie i det hele tatt, lurer på om det egentlig var noen Inger kjente eller noe sånt. Men samme det. Det var en artig tid.
Det med at alle så opp til meg er vel egentlig bare tøys, men uansett var det gøy å leke sammen med søskenbarna :)

-www.steinar.tk-

Anonym sa...

Det er herlig med gode minner fra søskenbarn...har nemlig en fetter som heter Jonas og minte meg litt om fetteren din Steinar,,,hehe vittig!
Lykke til med eksamen din Jostein =)
Stay Blessed

Anonym sa...

Jeg har utfordret deg på bloggen min. Lykke til. Det er starten på en kjedemail.

Torvald

Anonym sa...

Ja, det er kjekt med søskenbarn as:) Eg må jo sjølvsagt nemna min fetter og vår felles ven Asgeir, medan me snakkar om dette temaet :)