lørdag, oktober 29, 2005

Med hodet i doskåla

Yes, det stemmer, jeg har vært syk de siste dagene. Det begynte med en liten influensa, som ble en litt større influensa, og natt til fredag tok det helt av. Fredagen koste jeg meg store deler av dagen inne på do, med hodet i doskåla, og man lærer faktisk litt av det også.
1. Dette er ikke noe jeg vil gjøre ofte.
2. Sånn som jeg har drivi på i dag må jeg vaske før jeg får besøk.
3. Det er kort vei fra å være "on top of the world" til å føle seg hjelpesløs.
For å si det sånn så har de siste par ukene ikke overraskende vært strålende for meg. Det var jo derfor litt merkelig å føle at jeg ikke orket noe som helst. Jeg må jo forresten skryte litt av min kjære Vilja her, og si at hun mens jeg har vært syk har vært mye her og passet på meg, pleiet meg og gitt meg det jeg har trengt. I sannhet velsignelse. Jeg kan derfor med hånden på hjertet si at jeg aldri har følt meg så dårlig og hatt det så bra. Vel, i dag føler jeg i alle fall at jeg virkelig er på bedringens vei.

3 kommentarer:

Joacim sa...

Når eg leser dette, tenker eg at det er ekstremt lenge siden eg har vært syk. *Tett i nesen og litt sånn er ikke det samme, akkurat det er eg støtt og stadig* Takk Gud for at han holder meg frisk:)

Joacim sa...

God bedring! *Glemmer visst det viktigste eg, hehe...*

Anonym sa...

Vel, det er sånn man viser ekte kjærlighet.. At man er der når man er skikkelig sjuuuk..( for det ekke no vakker syn ass..hehe)

God bedring må du ha!