torsdag, april 12, 2007

Et lite hei fra Hedmark

Nå har jeg flyttet til Hamar, og har ikke lenger internett hjemme. Det blir derfor lengre mellom oppdateringene. Så her er hva som har skjedd siden sist.
Jeg har begynt i den nye jobben min. Der trives jeg utmerket blant gode medarbeidere.
Jeg leier hos læreren til Inger Marie. Det er et lite, men veldig koselig sted.
Jeg har funnet ut at Hamar har et enormt resirkuleringsprogram, noe som skaper dårlig lukt under benken min, da matavfall er en av tingene som kildesorteres.
Ellers var Inger Marie og meg med på påskekonferanse til Bergen, det var veldig bra. God og utfordrende undervisning, og gode stunder med venner. I tillegg hadde jeg den store glede å få bo hos mine gode venner Gary, Nina, Ruben og Malin, noe som var veldig koselig. På vei hjem skjedde det desverre noe mer trist, da vi krasjet rett før Fagernes. Bilen er nå i en heller tvilsom stand, og det blir spennende å se hva som skjer med den videre. Derimot kan jeg med glede rapportere at Gud holdt sin hånd over Inger Marie og meg, og gjorde at vi ikke ble skadet. (er glad også for at vi kjørte volvo:))
Vel, nå må jeg gå. Inger Marie og meg har forøvrig 1. åprs dag i morgen! Wohooo!

3 kommentarer:

Anonym sa...

godt å se oppdatering igjen!:)kanke si det er flust av dem på blogger rundt forbi..;) Er så utroli takknemlig til Gud for at det gikk så bra me dere!!!Han har styringa altså..
tilslutt - Gratulerer me dagen idag!:D Husker fjor da jeg aldeles ikke trodde på Inger Marie da hun delte nyheten..hehe:P
ha en flott helg

Sunniva Erlandsen sa...

Gratulerer med ett år! Håkon fortalte meg om bil-incidenten. ikke så koselig... men det kommer ordna sig, det gjör det alltid, kommar fiksa sig...

Anonym sa...

kjekt å høyre frå deg etter gamalt:) kjipt med d med bilen, håper d ordner seg!