onsdag, oktober 04, 2006

Åpent og generøst

Av og til er det kjekt å stoppe litt opp i hverdagen, og se rundt seg på folk. Jeg har de siste dagene gjort det, og har latt meg inspirere av noen av mine kristne venner. Det er så kjekt å se hvordan de lever. Hvordan de åpner hjemmet sitt, deler av det de har, og viser godhet mot alle. Gode eksempler og forbilder. Rett og slett et hverdagsliv til ære for Jesus.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!

Vi har åpnet et nytt, kristent bloggnettsted: www.kristenblogg.no

Nettstedet ble åpnet 5. oktober, og jeg vil gjerne invitere deg til å skrive for oss. Det hadde vært flott om du kunne bidratt, gjerne med artikler som er skrevet på et tidligere tidspunkt i andre blogger eller på andre nettsteder, eller med nye artikler.

Kristenblogg.no skal være et åpent, demokratisk nettsted for alle som ønsker å dele tanker, meninger og synspunkter om ting som angår samfunnets tilstand sett opp mot kristne verdier, eller kristenlivet generelt. Man kan også dele personlige vitnesbyrd om hva Gud har gjort i livet vårt.

Vi ønsker å skape et godt bloggfellesskap for kristne, og håper derfor at du har anledning til å bidra med artikler på Kristenblogg.no. :)

Anonym sa...

d e sant jostein. Kjeket å være ein del av folks heim sånn :)