fredag, september 29, 2006

Fotografering

Jeg har festlig nok vunnet en times fotografering hos fotograf. Anledningen var at jeg var med på å stemme frem årets bilde hos en fotograf i Bergen. For de som har sett min imponerende konfirmasjonsportefølje, så skjønner de at disse fotografene akkurat har fått et av tidenes mest utfordrende oppdrag. Men det bør jo være håp om et bra bilde. De skal tross alt ta mellom 80 og 90, hvor jeg får velge det jeg synes er best. (Rettere sagt, vi. Inger Marie skal være med på fotograferingen.)
Inger Marie er forøvrig endelig tilbake fra Hellas, så nå kan jeg prate med henne på telefonen igjen. Dessuten er det 7 dager og 5 timer til hun ankommer Bergen nå. Det skal bli bra!

4 kommentarer:

Linn Merethe Hoaas sa...

Hehe, høres bra ut! Dere får nok et bra bilde, får håpe Inger Marie ikke er så kravstor denne gangen;)
Men du må ikke kapre all fritida hennes på telefon da, jeg vil prate med ho jeg også!=)

Sunniva Erlandsen sa...

jeg som har sett din imponerende (?) konfirmasjonsbildeportefølje i tillegg til et par ymse bilder tatt til diverse kort (bl.a. sertifikatet) ønsker deg av hjertet lykke til på fotograferingsseansen.

Anonym sa...

hehe... ja jeg kan jo være enig i sunniva der, vi er vist ofte enige.... det kan bli et inntressangt prosjekt!

Sandra Elén sa...

hei hei hei, du kan ikke legge ut den gamle hjemmesiden min, den er forferdelig, en skam, rett og slett et hån mot min person, har du noe imot meg.