lørdag, august 12, 2006

17-18kg vannmelon i gangen, og gjett hvem jeg fulgte til bussen?

Ja, da har jeg hatt Gul Vannmelonfest. Etter å ha sendt ut melding til 30 stk, kom det jo med tiden (etter å ha purret på en) 3 stk, hvor 1 ikke likte vannmelon, og en annen ikke spiste. Litt rar har jeg blitt i magen, men vi har blitt kvitt litt over en kilo vannmelon i alle fall, kanskje til og med 2. Men hvis noen liker vannmelon, så har jeg rester...

DU GJETTET HELT RETT! I dag har jeg fulgt Simen Agdestein! (jepp, 7 ganger norgesmester, og stormester i sjakk. Landslagsspiller i fotball, og deltaker i "Skal vi danse") til bussen. Bakgrunnen var at han spilte en oppvisnings simultanmatch (mot mange på en gang) i sjakk mot 28 stk på torget. Jeg hørte arrangøren og han snakket om tidsproblemer med å nå bussen til Halhjem (han skulle til Stord etterpå) og at de kunne bestille taxi til han, så jeg sa til arrangøren at jeg kunne sikkert kjøre han hvis han ikke nådde bussen. Det ble avtalt at jeg skulle gjøre det. Så jeg fulgte han fra torget til busstasjonen som han heller ikke visste hvor var. Vi nådde akkurat bussen (jeg syntes nesten det var synd, for det hadde jo vært gøy å kunne si at jeg hadde kjørt Simen Agdestein), så det ble ikke noen tur på meg, men det var i alle fall en hyggelig prat vi hadde på veien. Han er en veldig hyggelig mann. Det var i alle fall en stor opplevelse for meg.

4 kommentarer:

Hanne sa...

Vannmelon, nam!:) Vi snakkes ja, får se om jeg får skrevet litt her mens jeg er i Sveits!

Anonym sa...

Tips til vannmelonsalg:
Del de i to og pakk dem i porsjonspakninger. Da selger de som hakka møkk! Believe me:)

Anonym sa...

Hello!

Nice site, keep up the good work .

http://buy-phentermine.hem.nu BUY PHENTERMINE
BUY PHENTERMINE
http://buy-phentermine.hem.nu buy phentermine
http://buy-phentermine.hem.nu phentermine online
http://buy-phentermine.hem.nu order phentermine
http://buy-phentermine.hem.nu cheap phentermine
http://buy-phentermine.hem.nu buy phentermine online
http://buy-phentermine.hem.nu phentermine diet pill
http://buy-phentermine.hem.nu phentermine online pharmacy
http://buy-phentermine.hem.nu phentermine prescription
http://buy-phentermine.hem.nu what is phentermine
http://buy-phentermine.hem.nu free phentermine

Anonym sa...

Blizzard warnings were issued as a service to parts of Illinois, Iowa, Michigan, Minnesota and Wisconsin as snow socked the states in tandem with wind gusts topping 45 miles (72 kilometers) per hour.
The blizzard -- 10 days before the birth of winter -- took its greatest sounding in Minnesota, where as much as two feet (61 centimeters) of snow had fallen in some locations, according to the Nationalistic Live through Service (NWS).
The country's largest city Minneapolis was subservient to a blanket of corpse-like 17 inches (43 cm) deep, the worst snowfall to clout the new zealand urban area in more than 19 years and the fifth-biggest on record.
As an indicator of the simoom's hardness, Minneapolis-St. Paul Ecumenical Airport -- a travel pivot with expertise in contending with foetid seedy -- was shush down exchange for the gold medal time in years.