torsdag, juni 09, 2005

bryllup og stas

I overimorgen skal brodern gifte seg. I den forbindelse skal jeg reise over til østlandet og bivåne hendelsen. I dag klarte jeg endelig å få ordnet gave. Det er ikke bare bare når din egen bror skal gifte seg. Talen er i gang, men det er ikke så greit. Man må klare å balansere slik at det ikke bare blir jadajadajada, men det skal helst ikke bli slik at folk husker talen 20 år etter (og minner deg på de store tabbene du gjorde.) En sikker vinner i sistnevnte tilfelle vil være for eksempel å begynne å nevne ekskjærester. (Ikke et sjakktrekk). Uansett, nå må det pakkes og skrives tale. Merker at nervene begynner å komme i forhold til taleholding, men jeg må vel bare innse at det er svært få som kommer til å bry seg på lørdag om hva jeg sier uansett, og godt er det.

Vi satser på at alt går vel på lørdag, at alle som skal si ja sier det på de rette punktene, og at det blir en fortreffelig fest.

5 kommentarer:

Isabelle sa...

Lykke til jostein! Detta fikser'u!:) Kos dere på festen alle mann!

Joacim sa...

Du klarer det fint Jostein! Stå på!!

Eva Mari sa...

Du har ikke vurdert å skrive en sang i stedet?! Ikke det at jeg tviler på din evne til å skrive tale, men du er så vanvittig god til å dikte sangtekster, f.eks. "åå Kari, Kari"...

Anonym sa...

Du får hilse brodern og gratulere fra meg :-)

Anonym sa...

Lykke til Jostein!! Dette går bra!!:)