lørdag, mai 21, 2005

Grand prix

Jaja, så var vi kommet til den o store dagen (i følge Sunniva Erlandsen), den internasjonale eurovisionsongcontest (for europeiske nasjoner). Og jammen har jeg ikke klart å blitt invitert til grand prix fest også. Spennende, harry, og ikke minst ganske skremmende. Kanskje det mest skremmende er engasjementet vist av nevnte unge dame. Etter å ha lest bloggen hennes ( www.sunnivaerlandsen.blogspot.com ), hvor det blant annet står om potensiel flaggmaling i ansikter og sånn, har bekymringen slått inn.
Er jeg bekymret? Ja.
En annen sak som jo kan bekymre ørlite, er det faktum at jeg etter en heller stygg runde med barberhøvelen har blitt rød i ansiktet selv, med potensiale til både og bli hvit og blå senere. Men men, hva ofrer man ikke for skjønnheten? Det er jo også en ting. Alt for ofte klager jenter på alt de gjør for oss gutter. (Selv om vi mener de er finere som de er), mens når har jeg noen gang hørt sympati for nevnte fritidssyssel? Vel, skal ikke klage for mye her, men bør jo nevnes:) Vel, nå må jeg nesten slutte her.

2 kommentarer:

Sunniva Erlandsen sa...

Håper du koste deg i går :) Det var knakande kjekt å ha deg på besøk i alle fall! Du var vel dessuten fornøyd med det faktum at jeg ikke fant klovnefargene også..

Joacim sa...

"O store dag" Kan diskuteres! hehe...

Joe Kerb