fredag, mai 13, 2005

Big brother is watching

jeg innrømmer det. I dag, mens jeg på kveldstid satt og spilte litt bridge, og mens jeg ventet på CSI Miami, så jeg 15 min med big brother (som går før). Et merkelig konsept, men som virker å fascinere folk av en eller annen grunn. Det som skjedde mens jeg hadde det på, var at folk satt på forskjellige steder i huset, og stort sett bare satt der. Tenke seg til at folk sitter å følger med dette dag og natt.

Så hvorfor skriver jeg egentlig om dette? Jo, jeg fikk plutselig en liten tanke. Akkurat som man (hvis man kjøper full pakke) kan følge med på en deltager hele tiden, ser Gud oss hvor vi er uansett. Men ikke nok med det. Han vet også hva vi tenker. Første tanke, er kanskje at dette er skremmende, og det bør jo gjøre at vi tenker gjennom hva vi gjør og sier. Men jeg synes også at dette er helt fantastisk. Når Gud har full kontroll hele tiden, trenger vi heller ikke bekymre oss for hva som skal skje med oss videre så lenge vi lever i henhold til Guds plan for oss.

Fantastisk!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Helt enig! Det er fantastisk godt å vite at vi har en Gud som passer på oss, bryr seg om oss og elsker oss kjempehøyt!! Gud er bare så god! :)

Eva Mari sa...

Da jeg leste innlegget ditt, fikk jeg denne tanken:
Tenk at Gud gidder å følge med oss 24/7, spesielt alle de som har kjedelige liv med mye søvn og tv-titting... Det fikk meg til å takke Gud!
(og for oppklarhetens skyld, jeg er ikke en av de kjedelige som sover og ser på TV hele dagen... hehe!!)

Anonym sa...

Det er så tydig at du kommer på bibelvers, mens du ser på TV. Hehe.. Skulle ønske jeg kunne.