tirsdag, mars 08, 2005

Borte veldig bra

Da har jeg returnert fra London, og må si at jeg har hatt en fantastisk fin tur. Høydepunktene startet allerede i Haugesund på flyplassen, da Håkon og jeg traff på Idol-Maren på flyplassen, og fikk tatt bilde sammen med henne.
Når vi kom til London, gikk vi første kveld på musikal, og så Løvenes konge. En utrolig flott forestilling, som definetivt er verdt å anbefale.
På lørdagen dro vi på fotballkamp, noe som er ganske så artig opplevelse. Vi opplevde å sitte rett i nærheten av et par karer som hadde allskens kommentarer (stort sett usakelige). Vi lurer vel fortsatt på hva han mente når han plutselig hylte ut: Is Michael Jackson here today?
Kampen endte desverre 0-0, men var ikke kjedelig av den grunn. Et par mål ville selvsagt vært å foretrekke.
PÅ søndagen tok vi turen innom British museum, som er en kolossal bygning. Etter det gikk vi til Notting hill, i håp om å finne den berømte blå døren. Og det skal sies: det er mange blå dører i Notting hill. Etter det vi fikk høre der, eksisterer den blå døren i filmen i Los Angeles, og bokhandelen eksisterer ikke engang. Markedsområdet derimot gikk vi i.
Når vi returnerte til hotellet, hørte vi plutselig lovsang, og vi fant ut at det var en kirke rett bak hotellet. Det ble til at vi tok turen dit, og hadde en veldig god stund der.
Ellers kan det nevnes at brannalarmen gikk på hotellet på fredagen, men det var bare en liten sak, og vi kunne fortsatt sove på hotellet. Frokosten der var forøvrig fortreffelig.
Kan også nevne at når vi gikk gjennom Hyde Park, traff vi på noen ekorn som fasinerte oss veldig. (De var nemlig ikke akkurat folkesky), og vi fikk tatt bilder av ekorn på ca. en halv meters avstand.
Når alt kommer til alt, var dette en kjempeflott tur. Men likevel: det er veldig deilig å komme hjem igjen.

Ingen kommentarer: