lørdag, desember 15, 2007

Førjulsforberedelser

Som det nå relativt etablerte ekteparet vi har begynt å bli, følte vi det var naturlig at vi dro igang med skikkelige juleforberedelser på ekte familievis. Dette har resultert i en enorm aktivitet den siste uken, der fruen og meg selv har stått på. Vil derfor benytte muligheten til å skryte litt av alt vi har gjort, slik at vi kan få annerkjennelse for det utover de som får gleden av å oppleve det her oppe. Vi har bakt kransekake, krumkaker, serinakaker, sjokoladebrød (tror det er det mamma kalte colakaker, men er ikke sikker. Det er i alle fall ikke brød selv om de inneholder litt sjokolade), pepperkaker, marsipankonfekt, lussekatter, og havrekake. I tillegg har vi kjøpt inn litt kokosboller, og har laget ribbe som skal fortæres på førjulsselskapet vi skal ha i kveld. Som om ikke dette var mye i seg selv, har vi kjøpt juletre, og har allerede pyntet det (for at vi skal få litt glede av det før vi drar til Skien). Som dere nå kanskje begynner å skjønne, blir det en heidundrende fest i kveld.
Når dette er sagt, vil jeg også benytte muligheten til å nevne at vi har kjøpt inn alle julepresangene også. Så godt ann har jeg aldri ligget i løypa før, men har nok noe med en driftig kone å gjøre. (Meget flink til å få prosjektene i gang og unnagjort). Vel, nå skal poteter snart kokes for å gjøre klart til kvelden.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Imponerende! Dere har virkelig fått gjort mye. Koslig det:) Håper dere hadde en knall førjulsfest! Sees i jula, første juledag? ha det kjekt så lenge, og ta godt vare på søstra mi!

Anonym sa...

Vi har allerede fått nyte godt av kakebaksten og kan bidra til skrytingen med å si at det smakte utmerket. Kan nok bli skummelt mange smaksprøver neste uk!

Inger og Jan Harald