mandag, juli 25, 2005

Alive

Jeg er faktisk tro det eller ei i live fortsatt. Sitter nå på Sunniva (www.sunnivaerlandsen.blogspot.com) sin maskin (må reklamere siden jeg låner den uten å ha spurt på forhånd.) Vel, tenkte kanskje jeg skulle ta en liten oppdatering på hva som har skjedd i løpet av sommeren.

For det første har jeg flyttet inn i ny leilighet. Det er faktisk ganske alright, så for alle som er i Bergen, kom bare på besøk. Jeg er sannsynligvis enten i andreetasje (leiligheten) eller i første etasje (verdens beste kiwibutikk).

Etter å hga flyttet, dro jeg til nord-Norge i bryllup. Min eks-samboer Frode giftet seg med sin Bente i et utradisjonelt, men veldig trivelig bryllup. Det var kjempebra der oppe, selv om menyen i bryllupet trolig passet bedre for andre enn meg.

Dro så en tur til Skien for å treffe mine foreldre osv. Veldig trivelig, og avslappende. Badet, slo brødrene Pettersen i fotball, og spilte litt volleyball. Vant også cricketturneringa mot et par tidligere klassekamerater. Desverre tror jeg at jeg tapte over halvparten av yatzyomgangene mot min kjære mor.

Deretter gikk turen til Stokke, og sommerkonferanse. Det var en god uke med god undervisning, og veldig trivelig å prate med gamle kjente, og nye bekjente. Håkon og meg lå i telt, og selv om det var litt spesielt satt opp pga dårlig tid, gikk det stort sett veldig bra. Føler vi kom tetteré innpå hverandre enn noen gang. Særlig etter at det kom vann i ene delen av teltet, når det ble satt nedbøærsrekord for en dag i Stokke (i julimåned).

Nå er jeg tilbake i Bergen, og har hatt en uke med jobb, soving og TRour de France. På onsdag hadde jeg en litt merkelig opplevelse da jeg så på "a walk to remember" alene. Føl,te meg ikke veldig mandig der jeg satt med en klump i halsen som ensom gutt som så på filmen. Men jeg må si det at filmen var ganske så god.

Vel, jeg kan jo håpe at neste gang jeg skriver har jeg fått internett hjemme.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe... Kul ferie du har hatt. Du får ha en revansj mot moren din på Yatzy neste gang du er i Skien da.. Lykke til. Hehe..

Isabelle sa...

A walk to remember er jo en kjempefin film! Og den er veldig maskulin jostein, så bare slapp av.

Eva Mari sa...

Du nevnte ingenting om at du ikke slo meg i fotball?! hehe..
Jeg kommer definitivt på besøk til deg, så lenge jeg slipper å se dårlige jentefilmer... Jeg anbefaler heller "bend it like Beckham" på det aller sterkeste!

Anonym sa...

Vi kommer sterkere tilbake neste år.

Hilsen brødrene Pettersen

Anonym sa...

Hehe.. Tidig:D Eg har hørt såå sykt mye #blabla# om dn filmen, så bytta kanal når an begynte:D Så frode e gift.. Så kult:D Bor u rett over Kiwi der u jobber?Kort vei t jobben d ja:D:D Alene? jeje.. Ja d konge:d sees .. hilsen Ingvild (som også har fått blogg)