søndag, april 17, 2005

Kampen varer i 90 minutter + overtid

I dag spilte Ålesund og Odd (Mitt norske favorittlag) kamp. Første omgang var jevnspilt, med et par solide sjanser til begge lagene. Odd tok da også ledelsen, og ledet 1-0 etter første omgang. I andreomgang viste Odd hvem som var det beste laget. Sjanse etter sjanse ble skapt, og Ålesund var over hodet ikke med på notene. Desverre klarte ikke Odd å sette sjansene sine, og når 89 minutter var gått, skjedde katastrofen. Ålesund utlignet, og rett etterpå scorte de igjen, og vant kampen 2-1. Selvsagt en stor skuffelse for alle Odd fans.

Tankene mine gikk rimelig fort til korinterbrevet, der det står om å holde ut løpet. (I dette tillfellet kampen.) Det ble nemlig en veldig god demonstrasjon av dette bibelverset.
Hvis ikke vi holder løpet ut, sitter vi ikke igjen med noe til slutt.

Så det jeg ville si i dag, for å si det med 1 setning: Hold ut løpet.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Heia Aalesund!!!!!

Sunniva Erlandsen sa...

Jeg liker korte innlegg, så slipper jeg å anstrenge meg for å komme gjennom hele. Altså: bra innlegg, selv om temaet interesserer meg midt i det som er overst når en plukker jordbær

Anonym sa...

Det er bra jostein. Lidenskapen din er tydeligvis ODD! Heia Brann forresten..

Anonym sa...

gjesp...må innrømme at jeg sluttet å lese innlegget ditt med en gang jeg så det hadde noe å gjøre med fotball! Men håper alt står bra til i Bergen! Take Care and Be Cool! -Kari

Eva Mari sa...

Fantastisk bilde på korinterbrevets hold ut løpet!!! Du skulle nesten undervist på ungdomsmøtet eller noe :)
Jeg så kampen, og er enig med at Odd skulle fått med seg alle tre poengene hjem. Det postive, however, var at jeg fikk et helt nytt syn på det bibelverset :)

Kristin sa...

jeg venter spent på et nytt innlegg. har du bloggepause i 90 min? + overtid? :-) håper du har det bra, jostein.