onsdag, februar 04, 2009

Februar og store dager

Da har vi rundet februar allerede. Og dette er en måned med flere spennende dager. I tillegg til en haug med bursdager i slekt og svigerslekt, er det også morsdag, valentines day og fastelaven i denne måneden.
I denne forbindelse ser jeg at jeg kanskje ikke er tidenes mest kreative person når det kommer til å gjøre romantiske ting for kona mi. (Les forberedelser for valentines day her.) Jeg vet også at mange her er totalt imot denne dagen, men det er da lov til å gjøre noe hyggelig for sine kjære når slike dager kommer. Mitt spørsmål er derfor om det er noen der ute som har gode tips til hva jeg kan gjøre for min kone. Legg i så fall igjen kommentarer med forslag, gjerne mange slik at jeg har litt å velge mellom. Jo før jo bedre.

Desperat hilsen
Jostein

2 kommentarer:

Anonym sa...

haha:) du er søt du:) I love you*smask

Anonym sa...

Heisann.
Noen forslag fra en kvinne her
1) ta med din kjære ut på måneskinnstur. Ta med varmt drikke, pledd og finn en plass hvor dere kan se stjernene og månen..
2) ta med din kjære på bowling, be henne ut på middag eller på kino. Det er mange kinoer som har "valentinstilbud" til par; som å få to billetter, men bare betale for ett, rabatt på popcorn osv.
3) lag en fin middag hjemme, ha mye stearinglys på og se en film sammen..
Mobiltlf anbefales å slås av under samtlige forslag... ;)