fredag, september 26, 2008

Harde hverdagsprøvelser

Hvis det er noe jeg virkelig ikke liker å gjøre på en fridag, så er det å gå i klesbutikker. Det er rett og slett et nødvendig onde for meg. (Til Inger Maries store fortvilelse, da det er vanskelig å finne klær til meg uten at jeg prøver dem, og jeg kan jo ikke akkurat godt la være å bruke klær heller). I mitt tilfelle er det slik at bare jeg kommer i etasjen med klesbutikker, kjenner jeg at kreftene forsvinner, jeg blir trøtt og sliten. (Kan jeg være allergisk mot klesbutikker tro?) For meg er det på grensen til å være mer fristende å følge Lance Armstrong opp en bratt fjellside i tour de France en nettopp nevnte tur. Jeg tror faktisk at dere nå begynner å fatte hvor lite jeg egentlig liker å gå i klesbutikker. Poenget er i alle fall at i går var et av disse tilfellene der jeg måtte inn i disse butikkene. Og selvsagt, som jeg føler at det nesten alltid er, var det i den siste butikken vi fant en bukse som begge var fornøyd med til meg. Men det ble i alle fall både ny bukse, og ny genser, samt at både Inger Marie, og jeg fikk trent tålmodigheten litt. (Godt at hun holder ut med meg.)

Så da avslutter jeg med å si at jeg håper det blir lenge til neste gang jeg må inn i disse butikkene.

3 kommentarer:

Anonym sa...

hehe... jeg syns det er like slitsomt å gå i klesbutikker med deg som du syns, så det gjør jeg ytterst sjelden,bare når jeg må.så du veit det:)inger marie

Sunniva Erlandsen sa...

bilder!!!

Anonym sa...

hei sunniva:) har du ikke skjønt at jostein aldri legger ut bilder!!! du må gå på min blogg, ligger som link på jos sin side:)
inger marie