torsdag, februar 01, 2007

Tidene skifter

Alt har sin tid, også mitt opphold i Bergen. Jeg har i dag fått jobb i Kiwi på Hamar, og kommer i løpet av mars/april til å bevege meg til østlandet. En epoke i livet mitt nærmer seg med andre ord slutten.
Tiden i Bergen har vært veldig god. Jeg har fått gode venner, har jobbet på en fantastisk arbeidsplass, vært del av en veldig god menighet.
Samtidig er det mye å se frem til. Spesielt gleder jeg meg selvsagt til å komme i nærheten av Inger Marie. Det er mye å glede seg til!

10 kommentarer:

Freddy sa...

Gratulerer med ny jobb! Blir stas å få deg som svoger da;)

Anonym sa...

åååååå,gleder meg så til du kommer hit!!!!

Anonym sa...

Må sei eg kjem t å savne deg litt her i bergen:) Men har skjønt du ikkje føler d samme

Sunniva Erlandsen sa...

Jossi, me komme te å savna deg her i bergen!

Anonym sa...

jeg må si det var ganske tåpelig at den skolen i Skjeen ble nedlagt sånn at dere blir stuck i hamar liksom.. long long way from me!Men. Når sant skal sies så stikker jeg jo uansett erfra. Såe..bare dere flytter nærmere hit til jeg er på plass i Stokke igjen, går det nok bra!

Isabelle sa...

Fornuftig du. Komme seg på riktig side av fjellet. Skjønner ikke hva det er med meg, men jeg klarer ikke å rote meg på plass der jeg hører hjemme. Blir nok et år til i Trondheim på meg. Fint på Hamar da! Der vil di sikkert trives:)

David Sletteland sa...

Leit at du må reise da.. Men Gud ordner det nok for deg på andre siden av landet også.
Eg reiser faktisk til Hamar i morra, blir stas det.

Anonym sa...

Det er så rart at alle gifter seg, har vi lissom kommet i den alderen allerede? Hehe. Det blir rart å miste mennesker rundt seg, men da blir det jo ekstra koselig når de kommer på besøk=) Og vi vet jo alle at du vil være über lykkelig der u vandrer videre til, hehe..

Eva Mari sa...

Det var litt vel fort spør du meg! Men det blir kjekt for dere, ingen tvil!

Anonym sa...

har man ting å se fram til i livet har man ting å jobbe mot
stå på bli bra det Jostein!
takk for en hyggelig regnskaps stund hehe!

**peace**