onsdag, januar 10, 2007

"Lystau" til besvær

Prolog: Juleteateret er over i Kristent fellesskap, nyttårsfestivalen intar lokalet. Et såkalt "lystau" henger som pynt i trappa.

Historien: Denne kvelden fikk jeg en telefon fra en hyggelig ung dame som savnet sitt lystau. Det var brukt blant annet under nyttårsleiren, og siden jeg var med på å lede denne, fikk jeg oppdraget å skaffe den tilbake. Dette skulle være en overkommelig jobb.
En halv time senere får jeg kontakt med den som hadde ansvar for ryddingen. Hun hadde ikke sett den, men ba meg kontakte en av de vaskeansvarlige.
Jeg ringte så denne unge kvinnen. Hun hadde ikke sett den, men registrerte at det var mørkt i gangen når de skulle vaske der, så den var nok fjernet før festen. Beskjed: kontakt de som hadde ansvar for dekor.
Ringte en av de ansvarlige for dekorasjon. Fikk da beskjed om at denne på nyttårsaften var blitt brukt på scenen. Fikk derfor beskjed å kontakte en som var med på å rydde scenen.
Har nå gjort dette. Han visste ikke helt, og skulle kontakte noen andre som var med på denne ryddingen, og skulle gi meg beskjed. Og her er jeg nå...

Epilog: kommer når lystauet er funnet

2 kommentarer:

Isabelle sa...

masse billig julepynt for tida. bare nevner det...

Anonym sa...

haha:) Det skal ikkje vere enkelt...