onsdag, desember 14, 2005

Hva man sier og hva man gjør

Det er et uttrykk som heter at "jeg skjønner ikke hva du sier, for dine gjerninger dekker over det". Jeg har nå tatt inn over meg at jeg ikke har gjort som jeg sier at andre bør gjøre i forhold til skolearbeid, og har derfor bestemt meg for neste år å lese jevnt gjennom året. Hvorfor sier jeg det her på internett? Vel, det burde gi meg mer press til å gjøre som jeg planla. Så fra og med nyttår satser jeg på å kunne si farvel til skippertaksmetoden.

6 kommentarer:

Sunniva Erlandsen sa...

Gikk det ikke så bra på eksamen i dag, Jostein? Sånn går det når man ikke leser... Har forøvrig også bestemt meg for å jobbe jevnt etter jul, så da kan vi jo av og til gjøre lekser sammen! Joho!

Jostein sa...

Til informasjon Sunniva, så gikk faktisk eksamen i dag veldig bra. Var bare en deloppgave jeg ikke klarte å svare på, og jeg forventer minst en C, ser ikke bort ifra en B heller. Men min konklusjon er den samme.

Anonym sa...

We'll be watching you... HAHAHA!!

Joacim sa...

Skippertak er noe drit!

Anonym sa...

Ja, hehe, jeg henger meg på ideen om å jobbe enda mer gjennom året...Skippetak funker rett og slett ikke lenger og medfører bare stress og ikke så gode resultater...

Lykke til med siste eksamen på mandag (hvis du følger samme timeplan som Sunniva).

Anonym sa...

Jeg må vel innrømme at jeg også har ambisjoner om å jobbe jevnere gjennom året i 2006. Men det har likevel slått meg at en grunn til at jeg ikke har kvittet meg med skippertaksmetoden er at den fungerer så altfor godt... i hvert fall på kort sikt.