tirsdag, januar 10, 2006

5 liter gløgg er mye gløgg

For ca. en uke siden var jeg glup nok til å tømme oppi hele 2 liters flaska med First price gløgg i kjelen. Dette blir etter at vann er tilsatt til 6 liter gløgg. I øyeblikket tømmer jeg i meg bånski, og hvis man trekker fra to kopper (hadde 2 gjester som tok 1 kopp hver) og en kopp som jeg sølte ut, sitter du igjen med det jeg har jobba med å få ned den siste uka (det er nok litt mer enn 5 liter det blir snakk om totalt). Skal ærlig innrømme at jeg gleder meg til å drikke alternative varme drikker, som for eksempel kakao. Varme drikker er nemlig et lite must i Bergen for tiden. Været har gått tilbake til normalen, og det sedvanlige regnværet kombinert med vind er tilbake.
Har forresten alt for mye pepperkaker til overs, så det er bare til å ta en tur på besøk, så skal det serveres pepperkaker.

3 kommentarer:

Isabelle sa...

jula er over jostein. slapp av nå. legg vekk pepperkakene. også gløggen...

Anonym sa...

Ekstra ille er det hvis ein glømmer å spe ut med litt vann mellom hver oppvarming. Da blir gløggen gyslig sterk på slutten. Jeg gjorde den feilen, og jeg har i alle fall ikke lyst på gløgg på et par års tid...

Anonym sa...

Its Patently decorous bookmarking looking for tomorrow's reference.
[IMG]http://www.sedonarapidweightloss.com/weightloss-diet/34/b/happy.gif[/IMG]