fredag, april 01, 2005

Istid

Mange forskere har begynt å prate om at det snart kommer en ny istid. Noen mener at den vil komme raskere hvis vi forurenser mer, andre mener at det ikke har noe å si. Vil det i det hele tatt komme? Vel, jeg har faktisk svaret på dette spørsmålet.











Istiden begynner nå!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Våren er kommet. Det har nå vært mange herlige dager på rad med sol, sol og mere sol her i Bergen, og i dag ble isdisken på Kiwi Kronstad fyllt opp med de herlige isene fra Hennig Olsen (Merk Hennig ikke Henning, ble overrasket første gang jeg oppdaget det for to år siden.) Så hele grunnen til at jeg skriver dette innlegget, er at jeg inspirert av mine venner Kristin og Håvard skal lage en liste. (Deres listetemaer har vært beste sjokolade og beste frossenpizza, vel her kommer beste iskremliste av "småis".)

1. King ice fra Hennig Olsen. Stor, og med både sjokolade- og jordbærsaus.
2. Sandwich. En klassiker, som bare er knallgod.
3. Gigant fra Diplom-is. Sjokolade på utsiden og jordbær inni, og er i tillegg stor
4. Vaffel-krone fra Diplom-is. Stor, med sjokolade og jordbær denne også. Litt dyrere, men ikke bedre enn gigant
5. Krone is. Vel koster den mer enn en krone, men kan man egentlig komme unna denne klassikeren. Vet ikke hvem av de 4 smakene man skal velge. (Enten jordbær, sjokolade, pistasj og non-stop)

Har jeg glemt noen?

4 kommentarer:

Isabelle sa...

Om du har glemt noen???!! Hallo! Den viktigste av de alle: ROYAL MANDEL fra isleverandøren over alle, Diplom-is! Etter denne fantastiske isen er den korrekte lista slik videre:
Kroneis m/sjokolade (må være Diplom-is!)
Sandwich (igjen, Diplom-is...)
Gullpinne
Lollipop
Is er fantastisk:) Blir så engasjert her merker jeg...

Anonym sa...

Du har glemt Balltopp Daim. Nam den er sååååå god. He he.

Sunniva Erlandsen sa...

Når jeg kjøper is går det som regel i daim balltopp, sandwich, eller Hennig Olsens svar på royal, som jeg i farten ikke kommer på hva heter. Jeg stiller meg undrende til ditt isoppsett...

Joacim sa...

"Royal" isene er bare kanon god!
Med andre ord: Kongelig!!